Αρχική Σελίδα

JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd 

καλής ποιότητας 6KW θερμάστρα Combi αέρα και νερού για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας 6KW θερμάστρα Combi αέρα και νερού για τις πωλήσεις
όλα τα μέρη για εγκαθιστούν συμπεριλήφθηκαν που ήταν εκπληκτικό. Κάθε σφιγκτήρας, και ο προσαρμοστής συμπεριλήφθηκαν γιατί ένας μέτριος εγκαθιστά την εφαρμογή.

—— Ζακ Laporte

envoyer et rapidement reçu. arrêté το Au douane χύνει το Λα taxe. semble être Au Λα mais χορευτικού βήματος encore monté qualité RDV.

—— Yann Guillard

εργασίες μεγάλες και πραγματικά καυτές για ένα 2kw που εντυπωσιάζεται πραγματικά

—— Δομίνικος

Έχει εγκαταστήσει τη θερμάστρα και φαίνεται τις οδηγίες great.the για τον ψηφιακό ελεγκτή είναι αρκετά ασαφής.

—— Watt του Graham

buena comunicación, muy seguimiento EL atentos con, gracias muchas

—— castillo του Gomez katterine

Την πρώτη φορά έχω διατάξει από την Κίνα και έχω παρακαλέσει με τη γρήγορες παράδοση και την ποιότητα του product.saved πολλά χρήματα. Ιδιαίτερα συνιστώμενος πωλητής.

—— michael θάμνος

άριστο προϊόν. Αυτό είναι το δεύτερο που έχω αγοράσει για έναν φίλο όπως μετά από να δει το ορυχείο στη δράση έπρεπε να έχει μια! γρήγορα στέλνοντας στο nz και τα fantas

—— pete connolly

Η συσκευασία έφθασε μια εβδομάδα μετά από τη διαταγή. Όλα φαίνονται να είναι στη διαταγή. Θα δούμε εάν λειτουργήσει τόσο καλό όσο ελπίζω. Ευχαριστίες.

—— Mathias eriksson

Θα ευχαριστήσω τον προμηθευτή για την πολύ γρήγορη και κατάλληλη παράδοση των δύο διαταγμένων στοιχείων, της θερμάστρας και του temp-αισθητήρα. Όλα τα στοιχεία συμπεριλαμβανόμενα και όλο φαίνονται καλά.

—— Bengt tallvik

Είμαι Online Chat Now

JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd 

1 2 3 4 5 6
JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd  JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd  JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd  JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd  JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd  JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd 
Κτίριο γραφείων Γραφείο συνεργείο έκθεση

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : JP
Αριθμός Υπαλλήλων : 500~1000
Ετήσιες πωλήσεις : 50000000-100000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Η Co. μας επιστήμης και τεχνολογίας της JP εργοστασίων, ΕΠΕ καθιερώθηκε τον Απρίλιο του 1998. Έχουμε την ανεξάρτητη οργάνωση Ε&Α και έχουμε καθιερώσει τις μακροπρόθεσμες συνεταιριστικές σχέσεις με τα κρατικά βασικά πανεπιστήμια και τα κολλέγια. Η ετήσια παραγωγή είναι περισσότερα από 150.000 σύνολα. Ο ετήσιος όγκος εξαγωγής είναι περισσότερα από 20.000 σύνολα.

 

Έχουμε την εμπορική διεθνή Co. της JP Κίνα επιχείρησης εξαγωγής, ΕΠΕ, το οποίο καθιερώθηκε το 2010, ειδικευμένος στην πώληση των θερμαστρών και των μερών χώρων στάθμευσης. Αυξανόμαστε σε έναν γρήγορο και σταθερό ρυθμό στο παρελθόν αρκετά έτη.

 

Σήμερα, έχουμε τους αγοραστές από πάνω από 60 χώρες και είχαμε καθιερώσει το ΜΟΝΟ αγαπητός-σκάφος στο UK και την Αυστραλία για πάνω από 6 έτη. Προσφέρουμε την καλή και άμεση υπηρεσία. Με την αναζήτηση για να επεκτείνουμε τις πωλήσεις μας, ψάχνουμε τους περισσότερους αγοραστές και εμπόρους. Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να ζητήσει περισσότερες λεπτομέρειες, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή να κάνει ένα τηλέφωνο.

 

Λειτουργώντας γραφείο:

 

Εργαστήριο:

 

Απόθεμα:

 

Έκθεση:

 

 

 

Διεθνής ομάδα πωλήσεων

 

Στοιχεία επικοινωνίας
JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Selina

Τηλ.:: 0086-10-80819579-716

Φαξ: 0086-10-80809579-778

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)