Αρχική Σελίδα

JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd  Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας 6KW θερμάστρα Combi αέρα και νερού για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας 6KW θερμάστρα Combi αέρα και νερού για τις πωλήσεις
όλα τα μέρη για εγκαθιστούν συμπεριλήφθηκαν που ήταν εκπληκτικό. Κάθε σφιγκτήρας, και ο προσαρμοστής συμπεριλήφθηκαν γιατί ένας μέτριος εγκαθιστά την εφαρμογή.

—— Ζακ Laporte

envoyer et rapidement reçu. arrêté το Au douane χύνει το Λα taxe. semble être Au Λα mais χορευτικού βήματος encore monté qualité RDV.

—— Yann Guillard

εργασίες μεγάλες και πραγματικά καυτές για ένα 2kw που εντυπωσιάζεται πραγματικά

—— Δομίνικος

Έχει εγκαταστήσει τη θερμάστρα και φαίνεται τις οδηγίες great.the για τον ψηφιακό ελεγκτή είναι αρκετά ασαφής.

—— Watt του Graham

buena comunicación, muy seguimiento EL atentos con, gracias muchas

—— castillo του Gomez katterine

Την πρώτη φορά έχω διατάξει από την Κίνα και έχω παρακαλέσει με τη γρήγορες παράδοση και την ποιότητα του product.saved πολλά χρήματα. Ιδιαίτερα συνιστώμενος πωλητής.

—— michael θάμνος

άριστο προϊόν. Αυτό είναι το δεύτερο που έχω αγοράσει για έναν φίλο όπως μετά από να δει το ορυχείο στη δράση έπρεπε να έχει μια! γρήγορα στέλνοντας στο nz και τα fantas

—— pete connolly

Η συσκευασία έφθασε μια εβδομάδα μετά από τη διαταγή. Όλα φαίνονται να είναι στη διαταγή. Θα δούμε εάν λειτουργήσει τόσο καλό όσο ελπίζω. Ευχαριστίες.

—— Mathias eriksson

Θα ευχαριστήσω τον προμηθευτή για την πολύ γρήγορη και κατάλληλη παράδοση των δύο διαταγμένων στοιχείων, της θερμάστρας και του temp-αισθητήρα. Όλα τα στοιχεία συμπεριλαμβανόμενα και όλο φαίνονται καλά.

—— Bengt tallvik

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Διάγραμμα ροής παραγωγής

  JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd 

  Από τα μέρη που κατασκευάζουν στη συνέλευση που εξετάζει και έπειτα που αφήνει το εργοστάσιο, έχουμε τον έλεγχο κάθε βήματος

   

  αυστηρά, για να εξασφαλίσει ασφάλεια κάθε προϊόντος. Τόσο παρακαλώ μας θεωρήστε ότι έχουμε την καλή ποιότητα.

  JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd 

  JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd 

  JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd 

   

   

   

 • OEM / ODM

  Το εργοστάσιό μας καλύπτει 4580 τετραγωνικά μέτρα, η τυποποιημένη περιοχή οικοδόμησης εργοστασίων είναι 4.800 τετραγωνικά μέτρα, με τον επαγγελματικό, μεγάλης κλίμακας εξοπλισμό παραγωγής περισσότερα από 60 σύνολα και περισσότερα από 50 σύνολα εξοπλισμού δοκιμής, τυποποιημένο χαμηλής θερμοκρασίας εργαστήριο δοκιμής 270 τετραγωνικά μέτρα. Η επιχείρηση έχει ερευνήσει επιτυχώς, έχει σχεδιάσει, έχει αναπτυχθεί και έχει παραγάγει ευνοϊκή για το περιβάλλον ευφυή τη θερμάστρα χώρων στάθμευσης τηλεχειρισμού και αέρας-θερμές θερμάστρες χώρων στάθμευσης.

   

  Η επιχείρηση παίρνει «τη σοβαρότητα, την τιμιότητα, την εμμονή, την καινοτομία, την ποιότητα πρώτα» ως επιχειρηματική αρχή, με τον πρώτης τάξεως εξοπλισμό, τη προηγμένη τεχνολογία, την ακριβή και επιστημονική διαχείριση και την υψηλής ποιότητας ομάδα προσωπικού για να δημιουργήσει τα μοναδικούς προϊόντα της επιχείρησής μας και επιχειρηματικό τον πολιτισμό, και για να συναντήσει την παλίρροια της μεταρρύθμισης και του άγριου ανταγωνισμού στην αγορά συνεχίστε να κυματίζετε την καινοτομία, την εξέλιξη και την αύξηση. Η επιχείρηση έχει γίνει επαγγελματικές επιστημονικές και τεχνολογικές κατασκευαστικές επιχειρήσεις στον τομέα των θερμαστρών χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων.

   

   

  JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd 

   

  JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd 

   

  JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd 

   

  JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd 

   

  JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd 

 • Ε & Α

  Η επιχείρησή μας έχει μια ανεξάρτητη οργάνωση Ε&Α και το κύριο τεχνικό διοικητικό προσωπικό του έχει την πείρα και την ικανότητα της ανάπτυξης των νέων προϊόντων και μετά από την παγκόσμια κύρια τεχνολογία.


  Η επιχείρησή μας έχει τα ανεξάρτητα όργανα έρευνας και ανάπτυξης, και το κύριο τεχνικό διοικητικό προσωπικό έχει μια πολύ ισχυρές πείρα και μια ανάπτυξη προϊόντος και σχεδιάζει τις ικανότητες, με τη διεθνή πρώτη γραμμή της καταδίωξης της ερευνητικής ικανότητας τεχνολογίας, συμμετέχουν πάντα στην έρευνα, να αναπτυχθούν, σχεδιασμός, που κατασκευάζει τα προγράμματα με το επίπεδο παγκόσμιας κύριο τεχνολογίας σύγκλισης.

   

   

  JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd 

   

  JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd 

Στοιχεία επικοινωνίας
JP  China  Trade  Int'l Co., Ltd 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Selina

Τηλ.:: 0086-10-80819579-716

Φαξ: 0086-10-80809579-778

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)